beDeBaR + NaLiNg =BaHAgiA

mLm 2 NALING sangat coz aq dh dpt ase kn mcm ad benda yang nak berlaku tpi time 2 ad semua ase NALING , BEDEBAR n macm2x la tpi rahsia ku kpd si die smua nya die dpt thu tpi x pe coz dgn dh tbongkar semua 2 aq ase HAPPY sangt coz skrg nie die pndai jge ati ini rawat ati ini time sakit n so on la {jiwa karat la pulak}Tapi pda tarikh  13/1/2012 pda pkul 12.05a.m aq ase happy sangat coz die dpt trima seadanya aq n serba kekurangan aq . . aq tkut sangt kehilangan die coz ssh nak cari mcm dia baik hti pndai jge ati org lain n ati my mum die walau pn die x sme dgn aq coz aq masih dapt merasakan kasih sayang daripd seorg bapa sedangkan die x sempat merasa kn dengan sepenuh nye . . tpi aq bangga sangat nga die coz die dpt menjadi seorg abg n adik y baik n patuh thadap ibu nya . . .tapi aq ase die ingin sangat nk kasih sayang drpd seorg bapa tpi ape kan saya kn tpi aq akan kongi dgn nye kasih sayang ku dengan nya aq x nak jadi org yang tamak sedang kn rmai lagi y seba kekurangan tpi aq bersyukur sangat coz sampai skrg nie aq masih dapat kasih sayang drpd kedua ibu bapa ku y kucinta . . tapi kpd y x de salah satu tu bawa bsabar yee mgkin anda akan aq kasih sayang drpd org lain  y baik hati . . .aq bahagia sangat bsama nye coz die pndai jge aq nie yang banyak kerenah nie , , die banyak sangat bsabar dgn aq nie tpi  knpe die sanggp bsabar dgn semua karenah aq nie  ? ? ? ? aq sayang sangt2x kt die huhuhu aq doa kn spye hbgan kami akn kekal n bahagia bsama nya . . .aminnnn .. . ..

2 comments :

NaJwA MaJiD said...

saya tak kata doa saya mujarab tapi saya tetap nak doakan kebahagiaan korang dua . Follow kamu . [:

RiEyNa MoHaMaD said...

thanks najwa :)